Gazimihal Ortaokulu

Vizyon: Çevresinde her zaman en iyi olmayı hedefleyen, teknolojiyi en üstün düzeyde kullanan, gelişime her zaman açık, çevreye önem veren ve bireyi temel alan bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Atatürk ilkeleri ve laik cumhuriyete sahip çıkan, çevreye önem veren, yöresel kimliğini ve milli değerlerini koruyabilen,kendine saygı ve güven duyan, özgür, demokrat, girişimci, genç ve dinamik bireyler yetiştirmek ve onları orta öğretime hazırlamaktır.

Başarılar: 2023 Yılı LGS Yerleştirme Sonuçları : 3 Fen Lisesi, 7 Anadolu Lisesi, 8 İmam Hatip Lisesi´ne sınavla yerleşmiştir. Toplamda 18 öğrencimiz yüzdelik dilime girerek sınav sonucuna göre yerleşmiştir.

Servis Bilgisi: Servisimiz yoktur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2023 LGS Sınavında, toplam 31 öğrencimizden 18i yüzdelik dilime göre sınavla çeşitli proje okullarına yerleşmiştir. Üst kademeye sınavla yerleşen öğrencilerimizin yüzdesi %58'dir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz eTwining Proje Okuludur. eTwining projeleri yapılmaktadır.

Telefon - 0 228 4112826

WEB - https://gazimihalortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İSTİKLAL MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ NO 40 GÖLPAZARI/BİLECİK

Yerleşim Yeri - Nüfusu 7000 civarında olan şirin bir ilçedir.

Adres - İSTİKLAL MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ NO 40 GÖLPAZARI/BİLECİK

Ulaşım Ulaşım otobüs ve minibüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezindedir.İl merkezine uzaklığı 44 Km. dir.